Identitatea și datele de contact ale Furnizorului de produse și/sau servicii (denumit în această Politică de confidențialitate „Furnizorul de produse și/sau servicii” sau „Operatorul”):
Pabo Food
Adresă: Str. Gării, nr. 40, corp C7, Pașcani 705200, România
Telefon public: +40 799 900 400
Număr de înregistrare la registrul comerțului: N/A
Cod de identificare fiscală: N/A
Responsabil cu protecția datelor: N/A
1.1. Datele de contact ale responsabilului cu protecția datelor („DPO”) pot fi găsite pe site-ul paborestaurant.ro, în măsura în care a fost desemnat un astfel de responsabil.
2. Scopurile (și baza legală aferentă) ale prelucrărilor2.1. Operatorul va prelucra datele personale furnizate de client (de exemplu, numele, prenumele, adresa de livrare, numărul de telefon, adresa de email) la comandarea produselor și/sau serviciilor prin aplicația Furnizorului, în scopul încheierii și executării unui contract cu clientul.
2.2. Detaliile dvs. de contact electronice furnizate în contextul vânzării unui produs sau serviciu pot fi utilizate pentru marketing direct (comunicații nesolicitate) privind produse sau servicii similare. Puteți retrage consimțământul dvs. utilizând link-ul de dezabonare disponibil înainte de orice sesiune de comandă sau în subsolul oricărui email de marketing primit de la noi.
2.3. Datele dvs. pot fi utilizate de Operator și/sau furnizorii de produse și/sau servicii pentru a vă trimite comunicări de marketing direct (comunicații nesolicitate) pentru produse sau servicii care nu sunt similare cu cele pentru care ați furnizat datele, cu condiția să vă fi dat consimțământul în acest scop. Puteți retrage consimțământul accesând link-ul furnizat.
2.4. Operatorul va stoca și prelucra orice date personale ale dvs. în conformitate cu perioada maximă prevăzută de reglementările legale obligatorii în vigoare.
2.5. Operatorul va prelucra de asemenea datele dvs. personale pentru orice alte scopuri pentru care ați exprimat consimțământul neechivoc.
3. Baza legală a prelucrăriiBaza legală a prelucrării sunt articolele 6 alineatul (1) literele (b) și (c), precum și, în special în cazul marketingului direct, litera (f) din Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016 („Regulament” sau „GDPR”), și anume:
(b) prelucrarea este necesară pentru executarea unui contract la care persoana vizată este parte sau pentru a lua măsuri la cererea persoanei vizate înainte de încheierea unui contract;
(c) prelucrarea este necesară pentru respectarea unei obligații legale la care Operatorul este supus;
(f) prelucrarea este necesară în scopul intereselor legitime urmărite de Operator sau de o parte terță.
Prelucrarea datelor personale în scopuri de marketing direct poate fi realizată în interesul legitim al Operatorului, ținând cont de relația relevantă și adecvată între persoana vizată și Operator, persoana vizată devenind un client al Operatorului.
4. Destinatarii sau categoriile de destinatari ai datelor personale4.1. Trimiterea datelor dvs. către diferiți destinatari și în diferite țări (terțe), destinatari care prelucrează datele personale în scopuri compatibile cu scopul executării contractului pe care îl aveți cu Operatorul, de exemplu: furnizori de livrare, furnizori de imprimare, furnizori de facturare POS, furnizori de loialitate etc.
4.2. Informațiile dvs., cum ar fi numele, prenumele, adresa de email, numărul de telefon, adresa de livrare (dacă este relevantă), vor fi transmise prin operatori de mesagerie electronică către Operator și înapoi către dvs. pentru procesarea comenzii și pentru a vă oferi notificări relevante.
5. Transferuri de date personale către țări terțe sau organizații internaționale5.1. Un eventual transfer de date personale către o țară terță sau o organizație internațională va avea loc doar în baza uneia dintre următoarele condiții:
(a) persoana vizată a consimțit în mod explicit la transferul propus, după ce a fost informată cu privire la riscurile posibile ale unor astfel de transferuri din cauza lipsei unei decizii de adecvare și a unor garanții adecvate;
(b) transferul este necesar pentru executarea unui contract între persoana vizată și Operator;
(c) transferul este necesar pentru încheierea sau executarea unui contract în interesul persoanei vizate între Operator și o altă persoană fizică sau juridică;
(d) transferul este necesar din motive importante de interes public;
(e) transferul este necesar pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță;
(f) transferul este necesar pentru protejarea intereselor vitale ale persoanei vizate sau ale altor persoane;
(g) există o decizie de adecvare în conformitate cu Regulamentul;
(h) existența unor garanții adecvate, inclusiv reguli corporative obligatorii în conformitate cu Regulamentul.
5.2. Datele următoare vor fi transferate în următoarele țări terțe, după cum urmează:
5.2.1. Nume, prenume, adresa de email, număr de telefon, adresa de livrare (dacă este relevantă) vor fi trimise către Sendgrid Inc., Denver, Colorado - SUA, pentru a procesa comanda și a vă oferi notificările relevante.
5.2.2. Nume, prenume, adresa de email, număr de telefon, adresa de livrare (dacă este relevantă) vor fi trimise către Peaberry Software Inc. d/b/a Customer IO, New York - SUA, pentru a procesa comanda și a vă oferi notificările relevante.
5.2.3. Nume, prenume, adresa de email, număr de telefon, adresa de livrare (dacă este relevantă) vor fi trimise către Twilio Inc., San Francisco, California - SUA, pentru a procesa comanda și a vă oferi notificările relevante.
5.2.4. Nume, prenume, adresa de email, număr de telefon, adresa de livrare (dacă este relevantă) și IP-ul sesiunii de comandă vor fi trimise în SUA pentru a fi stocate și/sau pentru a procesa comanda și a vă oferi notificările relevante.
5.2.5. Dacă plata online este disponibilă și alegeți să o utilizați, numele, prenumele, adresa de email, numărul de telefon, adresa de livrare (dacă este relevantă), IP-ul sesiunii de comandă, numele deținătorului cardului, data expirării cardului, numărul cardului, CVV-ul (dacă este necesar) vor fi trimise către Spreedly Inc., Durham, Carolina de Nord - SUA, pentru a procesa comanda și a vă oferi notificările relevante.
5.2.6. Țările terțe pot fi adăugate și/sau eliminate de către Operator, după caz.
Datele personale vor fi stocate timp de 1 an, dar nu mai puțin decât perioada prevăzută de reglementările legale în vigoare.
Datele personale vor fi stocate în principal pentru executarea contractului, precum și pentru scopuri fiscale și/sau legale. Adresa de email și numărul de telefon vor fi stocate pentru scopuri de marketing direct.
7. Obligația de a furniza datele personale și posibilele consecințe ale nefurnizării acestoraFurnizarea datelor personale este o cerință contractuală.
Persoana vizată este obligată să furnizeze datele personale.
Refuzul de a furniza anumite date personale va duce la imposibilitatea utilizării aplicației și/sau anumitor funcționalități ale aplicației și/sau la imposibilitatea de a comanda și/sau cumpăra și/sau ridica și/sau livra produse și/sau servicii.
8.1. Persoana vizată are dreptul de a obține din partea Operatorului o confirmare cu privire la prelucrarea sau nu a datelor personale care o privesc și, în caz afirmativ, accesul la datele personale și următoarele informații:
(a) scopurile prelucrării;
(b) categoriile de date personale vizate;
(c) destinatarii sau categoriile de destinatari cărora le-au fost sau le vor fi divulgate datele personale;
(d) perioada pentru care se preconizează că vor fi stocate datele personale;
(e) existența dreptului de a solicita rectificarea sau ștergerea datelor personale;
(f) dreptul de a depune o plângere în fața unei autorități de supraveghere;
(g) sursa datelor personale, dacă acestea nu sunt colectate de la persoana vizată;
(h) existența unui proces decizional automatizat, inclusiv crearea de profiluri.
Persoana vizată are dreptul de a obține de la Operator, fără întârzieri nejustificate, rectificarea datelor personale inexacte care o privesc.
10. Dreptul la ștergerea datelor („dreptul de a fi uitat”)10.1. Persoana vizată are dreptul de a obține de la Operator ștergerea datelor personale care o privesc, fără întârzieri nejustificate, în cazul în care se aplică unul dintre următoarele motive:
(a) datele personale nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care au fost colectate;
(b) persoana vizată își retrage consimțământul;
(c) persoana vizată se opune prelucrării;
(d) datele personale au fost prelucrate ilegal;
(e) datele personale trebuie șterse pentru respectarea unei obligații legale;
(f) datele personale au fost colectate în legătură cu oferta de servicii ale societății informaționale.
10.2. Dacă Operatorul a făcut publice datele personale și este obligat să le șteargă, Operatorul va lua măsuri rezonabile pentru a informa alți operatori și procesatori care prelucrează datele personale despre solicitarea de ștergere a persoanei vizate.
10.3. Paragrafele 10.1 și 10.2 nu se aplică în măsura în care prelucrarea este necesară:
(a) pentru exercitarea dreptului la libertatea de exprimare și informare;
(b) pentru respectarea unei obligații legale care necesită prelucrarea;
(c) pentru motive de interes public;
(d) pentru arhivare în interes public, cercetare științifică sau istorică;
(e) pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță.
11.1. Persoana vizată are dreptul de a obține restricționarea prelucrării în cazul în care se aplică unul dintre următoarele motive:
(a) persoana vizată contestă exactitatea datelor personale;
(b) prelucrarea este ilegală și persoana vizată se opune ștergerii datelor personale și solicită restricționarea utilizării acestora;
(c) Operatorul nu mai are nevoie de datele personale, dar acestea sunt necesare pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță;
(d) persoana vizată s-a opus prelucrării, în așteptarea verificării dacă motivele legitime ale Operatorului prevalează asupra celor ale persoanei vizate.
11.2. Dacă prelucrarea a fost restricționată conform paragrafului 11.1, aceste date personale vor fi prelucrate doar cu consimțământul persoanei vizate sau pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță.
12. Dreptul la portabilitatea datelor12.1. Persoana vizată are dreptul de a primi datele personale care o privesc și pe care le-a furnizat Operatorului într-un format structurat, utilizat în mod obișnuit și care poate fi citit automat și are dreptul de a transmite aceste date unui alt operator.
13. Dreptul de a se opune13.1. Persoana vizată are dreptul de a se opune, în orice moment, prelucrării datelor personale pentru motive legate de situația sa particulară.
14. Decizii individuale automatizate, inclusiv profilare14.1. Persoana vizată are dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automatizată, inclusiv profilare, care produce efecte juridice asupra sa sau o afectează în mod similar.
15. Dreptul de a depune o plângere la o autoritate de supraveghere15.1. Fără a aduce atingere oricărei alte căi de atac administrative sau judiciare, fiecare persoană vizată are dreptul de a depune o plângere la o autoritate de supraveghere dacă consideră că prelucrarea datelor personale încalcă Regulamentul.
16. Dreptul la o cale de atac judiciară eficientă16.1. Fără a aduce atingere oricărei alte căi de atac administrative sau nejudiciare, fiecare persoană fizică sau juridică are dreptul la o cale de atac judiciară eficientă împotriva unei decizii obligatorii a unei autorități de supraveghere.
17. Dreptul la retragerea consimțământului17.1. În cazul în care prelucrarea se bazează pe consimțământul persoanei vizate, aceasta are dreptul de a-și retrage consimțământul în orice moment, fără a afecta legalitatea prelucrării efectuate pe baza consimțământului înainte de retragerea acestuia.
18. Politica de utilizare a cookie-urilorAplicația web a Operatorului poate utiliza „cookie-uri”. Cookie-urile sunt fișiere text care conțin cantități mici de informații și care sunt descărcate pe dispozitivul dvs. atunci când vizitați și utilizați aplicația web. Cookie-urile sunt apoi trimise înapoi la URL-ul de origine la fiecare vizită ulterioară sau la un alt URL care recunoaște acel cookie.
Puteți seta și/sau ajusta setările și preferințele (browser) privind cookie-urile în orice moment și puteți dezactiva cookie-urile. Dezactivarea acestora poate împiedica utilizarea anumitor părți/funcționalități ale aplicației web a Operatorului.
19. Diverse19.1. Aveți toate drepturile menționate în prezenta Politică de confidențialitate, precum și orice alte drepturi menționate de reglementările legale obligatorii în vigoare privind prelucrarea datelor personale.
19.2. Orice solicitări și/sau cereri trimise de dvs. către Operator pentru exercitarea oricăruia dintre drepturile dvs. pot fi făcute în scris, prin scrisoare recomandată trimisă la sediul Operatorului și/sau online prin intermediul formularului de contact sau emailului de contact al Operatorului, găsit pe site-ul paborestaurant.ro sau la emailul DPO, dacă există, și/sau prin alte mijloace de comunicare menționate în reglementările legale în vigoare.
19.3. Termenii utilizați în prezenta Politică de confidențialitate vor avea semnificația definită în Regulament, cu excepția cazului în care contextul impune altfel sau se prevede altfel aici.
19.4. Exceptând cazurile în care reglementările legale obligatorii în vigoare prevăd altfel, Operatorul își rezervă dreptul de a actualiza și schimba Politica de confidențialitate din când în când fără o notificare specifică